Ego-ul este sinele. „Precum în cer așa și pe pământ” – trebuie să lucrăm ca un întreg pentru a avansa. În sanscrită, „yoga” înseamnă „uniune.” În experiența mea de medium, am invocat multe spirite ale multor oameni decedați. În astral, sufletele decedaților stagnează: nu se schimbă și nici nu evoluează. Ai nevoie de un trup fizic pentru a-ți avansa sufletul.

Datorită învățăturilor religiilor de dreapta (creștinism, iudaism, islam, wicca, new age, etc.), mulți dintre cei care practică disciplinele orientale, cunosc prea puține lucruri despre cum să-și folosească puterile. Învățăturile despre altruism, sacrificiu, ascetism, denigrarea sinelui, ignorarea propriei persoane și castitatea (absența relațiilor sexuale), au ca scop prevenirea omenirii de la a-și accesa puterile minții și ale sufletului.

Ai nevoie de un trup fizic, dacă vrei să-ți avansezi sufletul. Stăpânirea trupului fizic este o cu totul altă problemă. Un adept ar trebui să fie capabil de a transcende durerea, spre exemplu. Stăpânirea trupului fizic și ignorarea/neglijarea acestuia, sunt două lucruri total diferite. Când îți neglijezi trupul fizic, creezi dezbinare. În această situație, yoga (uniune) își pierde esența. La fel stau lucrurile și cu ego-ul și dorința.

Nu ar trebui să ne lăsăm dorințele să ne domine viețile, însă fără dorință, viața însăși devine lipsită de sens. Lucrurile la care aspirăm și pe care ni le dorim, sunt cele care ne fac indivizi unici, conferindu-ne personalitățile pe care le avem. Fără dorință, stagnăm și nu avem nimic. Dorința ne stimulează pe noi și ego-ul nostru (care este însuși sinele). Prin tăgăduirea părților esențiale ale sinelui nostru, rupem uniunea. Practicile din yoga sau din orice altă disciplină, nici măcar nu ar începe fără dorință. Fără dorință nu avem nimic. Dorințele puternice, împreună cu o minte și o voință puternică, este ceea ce face ca o lucrare vrăjitorească să fie plină de succes. Atunci când forța vitală este puternică, avem și o dorință puternică de a trăi. Absența dorinței înseamnă moarte. Când nu mai avem dorință, încetăm din viață.

Cei mai mulți dintre noi cad de acord, atunci când îl cunosc pe Satan, că el ne pune laolaltă din punct de vedere spiritual. Căpătăm un sentiment de plinătate pe care nu l-am experimentat până atunci. Învățăturile din yoga modernă sunt aici numai pentru a ne împiedica să ajungem la putere, la fel ca toate învățăturile din creștinism și din celelalte religii relaționate acestuia. IGNORĂ-LE! Folosește numai asanele (pozițiile fizice).

Există mai multe nivele prin care treci atunci când îți activezi chakrele și Șarpele Kundalini. Unele dintre acestea pot fii o lipsă a apetitului și a poftei sexuale. Acest lucru se datorează faptului că Kundalini este de natură sexuală și atunci când începem meditația de împuternicire, această energie este direcționată în diverse zone ale sufletului. Unele persoane au raportat experimentarea unor orgasme mult mai intense, odată ce Kundalini a fost stimulat. Când deții mai multă bioelectricitate, este normal ca orgasmele sexuale să fie mult mai intense și mai plăcute. Dacă este posibil, sexul ar trebui să fie un adaos pentru deșteptarea Șarpelui Kundalini. Șarpele este forța vitală și este de natură foarte sexuală. Există picturi murale pe pereții piramidelor din Egipt. Aceste picturi îi înfățișează pe Zeii noștri, acordându-și chakrele. Zeii de parte masculină sunt întotdeauna portretizați cu o erecție completă atunci când întrețin acest proces.

Forța vitală și apetitul sexual sunt una și același lucru. În urma secolelor de propovăduire a minciunilor abstinenței și a tăgăduirii de sine, aceste învățături au ținut omenirea înrobită atât din punct de vedere fizic cât și spiritual. Când forța vitală îți este puternică, nu ai parte de depresie sau apatie, și nu te simți inutil sau fără speranță.