Folosirea regulată a unui Templu Astral, îţi poate creşte efectivitatea magiei tale, în acelaşi timp având şi multe alte utilizări. Proiecţia astrală este ideală, însă nu este necesară. Cheia este o stare meditativă profundă şi vizualizarea. Ar trebui să îţi construieşti Templul în cadrul unui ritual, unde îi poţi cere Tatălui Satan să îl binecuvânteze. Meditează cât timp ai nevoie, pentru a-ţi construi propriul tău loc. Aceasta ar trebui făcută după invocaţie, moment în care îi scrii lui Satan o cerere de a-ţi binecuvânta şi consacra templul.

Îţi poţi construi templul în orice fel doreşti. Acesta este spaţiul tău. Vizualizează împrejurimile templului tău la început. Acesta poate fi o piramidă sau orice altă formă alegi, făcut din orice materiale vrei (ar trebui să fie stabil). Creează-ţi propriul altar, covor sau podea, orice mărime, formă sau culoare doreşti. Poţi adăuga orice doreşti în templul tău. Lămpi de foc, bahomete, pereţii roşii de catifea, albaştrii sau negrii, scaune cu perne, apropiate de perete pentru întâlniri cu Demonii, arzătoare gigantice pentru arderea esenţelor, din aur sau argint – acestea sunt doar câteva idei.

Acesta este propriul tău loc, foarte privat, în care eşti liber. Cu cât îţi foloseşti mai mult acest loc, cu atât mai puternic devine. Când ai terminat ritualul, ar trebui la un moment dat să întreții magie sexuală, să intri în templul tău astral şi să foloseşti orgasmul pentru a direcţiona o energie puternică şi luminoasă (aceasta ar trebui să fie de un albastru electric) care să umple întregul loc. Aceasta poate fi efectuată de mai multe ori. Când ai terminat, îţi poţi invita Demonul Gardian şi orice alţi Demoni cu care ai o relaţie de prietenie, sa îl viziteze.

Utilizări ale Templului Astral:
·    Ritual;
·    Meditaţie (orice fel de lucrare astrală);
·    Comunicarea telepatică cu alte fiinţe umane;
·    Întâlniri cu Demonii.

Te poţi întâlni cu Demonii aici. Ar trebui să cunoşti Demonul pe care doreşti să îl întâlneşti şi să ai o relaţie cu el. Acesta este un loc în care poţi comunica şi pune întrebări acestora.

De asemenea poţi merge în Templul tău Astral şi te poţi concentra pe anumite probleme care cer abilităţi psihice sau comunicări telepatice.
Pentru a comunica telepatic cu o altă persoană, du-te în templul atunci când el/ea doarme şi “doreşte-ţi” ca sufletul lui/ei să fie în templul tău. Fă asta prin intermediul vizualizării. Atunci când el/ea este prezent/ă, dacă doreşti să îl/o influenţezi, separa-i sufletul, trăgând-ui afară corpul luminos şi vorbeşte cu acesta, dându-i comenzi scurte şi la timpul prezent.

Dacă doreşti să discuţi ceva important, vorbeşte cu el/ea ca și cum s-ar afla în faţa ta. De asemenea îi poţi ordona să nu îşi amintească despre această întâlnire în momentul în care se trezeşte, însă va îndeplini toate comenzile.