DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Configurații planetare

TRIGOANELE MARI:

În foc
Acelora care au trigon în foc, de obicei le place să socializeze și sunt carismatici sau absorbiți de propria persoană. În orice caz, se pune foarte mare accent pe propria persoană. Acești oameni au ego-uri mari, cu un simț al importanței propriei persoane bine dezvoltat; pot fi mândrii și egoiști.

Au o abilitate creativă enormă. Preferă să fie activi. Uneori le place să aibă o ocupație periculoasă în care se aruncă fără frică, pentru că sunt aventuroși. Urăsc să fie subordonați. În schimb, sunt independenți și cu simț inițiativ, urăsc interferențele celorlalți. Acești oameni pot avea prea multă încredere în sine.

În legătură cu dragostea, focul, fiind un element al regalității, îi face pe acești oameni să se aștepte la un devotament total, la atenție și chiar servicii din partea partenerilor. Din nefericire, aceasta nu este un drum cu două sensuri. Cu excepția faptului în care partenerii lor sunt foarte direcți în privința propriilor nevoi, persoana cu trigon în foc îi va ignora adesea, deoarece le pasă prea mult de sine însuși.

Elementul foc este energic și vital. Acesta acordă un nivel ridicat al energiei și este binefăcător pentru sănătate. De asemenea, oferă o rezistență aparte împotriva infecțiilor; vitalitate crescută.

 

În pământ
Banii, plăcerile fizice și senzualitatea sunt foarte importante pentru acești oameni, mai mult decât pentru alte persoane. Sunt organizatori și planificatori. Securitatea este de importanță primară și nu le place spontaneitatea, cu excepția situației în care au multe planete în semne mutabile. Acești oameni pot fi foarte toleranți cu ei înșiși. Elementul pământ acordă rezistență enormă, încăpățânare și determinare.

Foarte mulți lucrează din greu și viețile lor se pot învârti în jurul muncii și afacerii personale. Nu le place să riște și să facă pariuri. Au o sincronizare bună, pentru că mulți gândesc dinainte și nu se grăbesc cu lucrurile.

Acești oameni pot fi letargici și nu sunt la fel de sociabili ca cei de foc, dar sunt de încredere și trăiesc vieți mult mai organizate. Viețile lor pot rămâne blocate în aceleași rutine vechi. Munca și productivitatea sunt foarte valorificate, adesea deasupra tuturor celorlalte lucruri.

 

În aer
Aici avem intelectualitatea. Acești oameni pot trăi în propriile minți, ca să zicem așa. Sunt idealiști, valorifică înțelepciunea și educația. Fiind idealiști, pot fi nepractici. Aerul, de unul singur este un element rece, intelectual. Acestor oameni nu le plac relațiile în care li se cer multe. Comunicarea și discuțiile cu alții sunt importante pentru ei. Sunt buni la dezbateri.

Spre deosebire de foc și apă, aerul nu este foarte pasionat, preferând să se lege de ceilalți în mod intelectual. O discuție bună și o înțelegere comunicativă sunt mult mai importante pentru acești oameni. Aceștia sunt nestatornici, putând fi lucruri diferite pentru oameni diferiți, deoarece se adaptează. Sunt impersonali și pot privi lucrurile într-un mod detașat, văzând ambele fețe ale unei probleme. Pot deveni scriitori și jurnaliști excelenți și au un bun talent în ale comunicării.

 

În apă
Apa este elementul emoției și a sentimentelor. Acesta este psihicul. Acești oameni adesea pot simți lucrurile pe care le simt sau gândesc ceilalți. La fel ca și elementul de foc, apa oferă creativitate. Indivizii cu trigoane în apă sunt extrem de sensibili. Apa este elementul fertilității și poate aduce familii mari. Acești oameni pot fi evazivi. Vise și fantezii. Oamenii de apă sunt adesea artiști.

Au foarte multă înțelegere pentru ceilalți și au un simț puternic al dreptății. Suferința celorlalți și a lumii îi afectează adânc. Dacă au mai multe planete în Rac sau Scorpion, acești oameni pot purta pică și pot fi inamici periculoși.

 

Separarea trigonului mare
Dacă într-un trigon o planetă este deplasată, verifică elementul în care se află celelalte două planete. Caracteristicile vor fi mai puțin puternice decât triunghiul elemental mare și pur.