DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Clar-auzul

Clar-auzul este un termen pentru auzul psihic. Cu sensibilitatea crescuta care se dobândește printr-un program coerent de meditație de împuternicire, mintea ți se poate deschide, astfel încât poți auzi sunetele din astral. În stadiile inițiale de deschide a minții, sunetele astrale pot fi auzite în interiorul capului, ca și în cazul gândurilor. Când progresezi, sunetele pot fi auzite în afara capului, fiind mult mai puternice. De obicei, clar-auzul începe cu ascultarea sunetelor astrale la nivelul minții.

La început, cel puțin din propria mea experiență, lucrurile pe care le-am auzit în afara capului meu erau prostii și nu aveau nicio valoarea. Acestea au apărut când mi-am deschis chakra coroanei. Ca orice altceva, clar-auzul are nevoie de timp și meditații. Trebuie să-ți deschizi urechile psihice și chakrele majore pentru a putea accesa aceasta dimensiune a sunetului astral.

Când avansezi, poate fi auzită muzica celestă. Aceasta este una dintre cele mai frumoase muzici. Tatăl Satan l-a vizitat pe muzicianul Giuseppe Tartini într-un vis. El l-a auzit pe Tatăl interpretând cele mai frumoase melodii la vioară; incredibil de frumos. El s-a trezit și a scris ceea ce și-a amintit, însă nu a putut reproduce în totalitate frumusețea muzicii. El a numit piesa „The Devil’s Trill.”

Toate frecvențele de energie au propriile lor sunete. Întregul univers există prin vibrații. Una dintre cele mai interesante experiențe din clar-auz este ascultarea sunetelor cosmice.

Cu cât mai deschis îți devine psihicul, cu atât mai probabil că vei întâlni sunete mai diferite. Orice, de la sunete de clopote, zumzete (aceasta toată este bioelectricitate; în Egiptul Antic, albina a fost o insecta sacră. Partea din spate a capului de pe sicriului lui Tutankhamon, are pe el spatele unei albine, prins în aur), sunete de flaut, vuietul oceanului, precum și multe altele. Anumite energii pot fi enervante, aceste simptome vor dispărea când sistemul ți se obișnuiește cu nivelul sporit de forță vitală.

Cele șapte urechi se referă la cele șapte chakre. Prin focalizarea conștientizării pe ele, în timpul meditației, le va deschide și abilitatea clar-auzului se va manifesta. Pentru a le deschide, vizualizează-le pe fiecare în parte deschizându-se și strălucind puternic ca niște stele. După aceea, vizualizează-le crescând în strălucire și diametru. Deschiderea acestor puncte energetice îți va permite să auzi în astral și va debloca căile din suflet iar energia vindecătoare va putea circula în mod liber. Acest lucru poate fi util pentru persoanele care au probleme grave cu vederea, auzul, cei care au dureri de cap și/sau alte probleme. Este foarte important să meditezi pe centrii clarvederii și clar-auzului, pentru a fi capabil să primești mesaje din astral.

Amintește-ți mereu: dacă se întâmplă vreodată să auzi ceva ce nu-ți place, pur și simplu blochează-l și redu-l la tăcere.

 

Link-uri utile: