DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Chakra coroanei – meditație completă

A 7-A, chakra coronală, (SAHASRARA)
LOCAȚIE: vârful capului
ELEMENT: apa
CULOARE: violet
NUMĂR DE PETALE: 1,000 petale lotus
PLANETĂ: Jupiter
ZIUĂ: joi
METAL: staniu
INCANTAȚIE: MARDUK (necronomicon), ING (rune), MAUM (sanscrită)
FUNCȚIE: iluminare
STARE INTERIOARĂ: fericire

 

VIBRAȚIE (alege una din cele de mai jos):

  • MARDUK (Necronomicon). Această vibrație poate fi folosită atât de novici cât și de cei experimentați. Pentru litera „D,” asigură-te că îți pui limba imediat deasupra celor doi dinți din față, ca atunci când pronunți cuvântul englezesc „Dog” și vibrează acest sunet în felul acesta. E similar vibrației TH, doar că e un pic mai exagerată.
  • ING (rune). Această vibrație e intermediar-avansată, dar poate fi folosită atât de novici cât și de cei experimentați.
  • MAUM (sanscrită). Această vibrație e avansată și excepțional de puternică, motiv pentru care ar trebui folosită numai de meditatorii experimentați.
  • Această chakră nu are incantația tradițională.

Notă: DACĂ FACI MEDITAȚIA CHAKRALĂ COMPLETĂ, FOLOSEȘTE ÎNTOTDEAUNA ACEIAȘI CATEGORIE DE MANTRE; SPRE EXEMPLU, DACĂ ALEGI VIBRAȚIA RUNICĂ PENTRU O CHAKRĂ, ATUNCI FOLOSEȘTE VIBRAȚIA RUNICĂ PENTRU TOATE CELELALTE CHAKRE.

 

MEDITAȚIA:

Această meditație are efect maxim atunci când este făcută joia în timpul orelor lui Jupiter.

  1. Aliniază-ți chakra coronală cu vârful în jos.
  2. Inspiră, focalizează-ți atenția și simte-ți chakra coroanei, iar când expiri vibrează mantra aleasă de mai multe ori.
  3. Rămâi în stare meditativă și simte-ți chakra coroanei pentru câteva minute.

Concentrează-te și simte-ți chakra coronală în vârful capului (în interiorul capului). O senzație minunată de fericire indică faptul că această chakră este deschisă și activă.

Este important ca atunci când termini această meditație să rămâi tăcut pentru câteva minute și să meditezi pe energia acestei chakre.