DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
PRINTESA – ASTARTE

 

A fost cunoscută canaaniţilor ca ASTARTE, sumerienilor ca INANNA, babilonienilor ca ISHTAR, asirienilor şi acadienilor ca ASHTART, ASHTORETH, ASHERAH şi ASTORETH; egiptenii o ştiau ca ISIS, ASHET şi ASET, iar fenicienii ca TANIT-ASHTART şi ASHTATOTH. Poporul Ugaritic o numeau ANAT.

Poziţia Zodiacală: 10 – 20 grade în Capricorn
31 decembrie – 9 ianuarie
Carte Tarot: a 3-a Pentacle (Azazel mi-a zis că este Asul Cupelor)
Planetă: Venus
Culoarea Lumânării: maro şi/sau verde
Animal: cobra şi vipera
Metal: cupru
Element: pământ
Rang: Mare Ducesă peste Regiunile Vestice ale Iadului; Prinţesă Încoronată.
Astarte este un Consilier Îndrumător atât pentru oameni cât şi pentru Demoni. Se implică în cele mai multe treburi cu oamenii.
Astarte este o Demoniţă de Zi şi guvernează peste 40 Legiuni de Spirite.
Astarte mai este şi Trezoreriţă a Iadului.

Astarte este o Zeiţă foarte antică: a fost împreună cu noi, la fel ca şi Satan şi Belzebut, încă de la început. Astarte e fiica lui Satan. Nu a vrut ca acest lucru să fie cunoscut, decât de foarte puțin timp (octombrie 2016). A fost mereu foarte populară, prea iubită şi venerată, în zonele în care a fost închinată. Având în vedere că ea a fost printre noi încă de la început, a fost cunoscută după mai multe nume, fiind o Zeiţă Căpetenie în multe zone şi culturi diferite. Era cunoscută ca Zeiţa fertilităţii, a dragostei şi a războiului.

“Astarte mi-a apărut cu o aură imensă, de un albastru deschis. Energia ei este învioratoare şi liniştitoare; este cu adevărat frumoasă, în toate felurile. Are păr lung şi auriu şi este destul de înaltă. O simt cel mai mult în timpul invocării celor Patru Zei Conducători ai Duatului. Întotdeauna este acolo pentru mine, când am probleme şi mă simt pierdut, îndrumându-mă. Vocea îi este foarte puternică; Astarte -sama este foarte grijulie, dar şi foarte clară şi concisă atunci când îmi dă îndrumări. Mă ajuta mult, motiv pentru care îi sunt foarte recunoscător.”
Hail Astarte-sama!

 

Simbolurile lui Astarte, derivate din ankh-ul egiptean

 Sigiliul lui Astarte

Zid al Inannei în Uruk

 

 

Gruparea de trei puncte, aflate la vârfurile stelei din sigiliul ei, sunt extrem de antice şi denotă rangul spiritual înalt pe care îl are. Ca şi Zeiţa sumeriană “Inanna”, era cunoscută ca o războinică puternică, animalul ei sacru fiind leul. Dedesubt sunt câteva poze cu leii care îi păzeau Templul din Nimrud.

 

 

 

Oraşul ei sacru a fost Uruk, unul dintre cele mai vechi oraşe din Sumeria, loc în care ea îşi avea Templul (se pot vedea ruinele acestuia, în poza de deasupra). Sub conducerea ei, poporul sumerian împreună cu comunităţile lor, au prosperat şi înflorit. Avea temple şi altare în multe oraşe din Estul Mijlociu Antic.

 

Titlul ei sumerian de “Regină a Cerurilor” a fost furat de către xini (creştini) şi atribuit fictivei “fecioară Maria”.

Astarte  a fost Zeiţa babiloniană “Ishtar”. Scripturile Babiloniene o numesc “Lumina Lumii”, “Zeiţa Zeiţelor” şi “Aceea care dă Puterea/Tăria”.

 

“Poarta Ishtar”, construită aprox. în anul 575 î.e.n, a fost intrarea principală în Babilon. Era a opta din cele nouă porţi a părţii interioare a oraşului. Regele Nebucadneţar al II-lea al Babilonului, a dedicat această poartă lui Ishtar. A fost unul dintre cele mai impresionante monumente din Estul Apropiat. Poarta Ishtar a fost decorată cu dragoni, tauri şi lei. Ishtar, împreună cu Ea (Satan) şi Enlil (Belzebut), a sfârşit în grimoare ca una dintre Prinţesele Încoronate de Top ale Iadului, odată cu intrarea în scenă a iudeo-creştinismului. Aceştia trei au fost cele mai populare şi bine cunoscute zeităţi în Estul Mijlociu. Reputaţia le-a fost distrusă, ei au fost defăimaţi, blasfemiaţi şi demonizaţi în mod vicios; etichetaţi ca “diabolici”.

 

”Cu toate că Sidonul este respectat, nu poate fi uitat faptul că Zeiţa lui a fost Ashtart: un nume pe care scribii israeliţi îl scriu cu cele cinci consoane ” ‘strt “, consoane vocalizate după familiarului cuvânt evreiesc sinonim cu “ruşine”, făcând-o pe Zeiţa Sidonului să apară sub nelegitima formă ‘Astoreth’. “
– Extras din cartea “Recuperarea Sareptei, un Oraş Fenician”, de James B. Pritchard, 1978

“Din numeroasele forme ortografice ale numelui, Astarte, este găsit în literele Tel Amara. Varianta Evreiască – Astoreth – a prins viaţă odată cu hotărârea şcolii rabinice din Massoretes, în secolul al VI-lea, de a adopta un sistem convenţional de compensare a lipsei vocalelor din ebraica scrisă; în acelaşi timp s-a hotărât introducerea zeităţilor străine sub cuvântul vocalizat ‘boshet’, cuvânt care înseamnă ‘scârboşenie’. “
– Extras din cartea Who’s Who Non-Classical Mythology, de Egerton Sykes, 1993

Ruinele Templului lui Isis, iniţial aflate pe Insula Philae,
au fost mutate pe Insula Agilqiyya în timpul construcţiei Aswan dam-ului, pentru a le salva de la inundaţii.
Egypt Templul Philae Isis video

Astarte  dă răspunsuri exacte despre trecut, prezent şi viitor.
Descoperă toate secretele şi este o învăţătoare excelentă în toate științele liberale.
Poate da cuiva vise profetice sau viziuni despre viitor şi discernământ în lucruri necunoscute. Ea, de asemenea, sfătuieşte oamenii care îi sunt apropiaţi lui Satan, lucrând pentru El în mod activ.

Obţine prietenia celor aflaţi la putere şi reprezintă luxul şi tihna.

Paştele (iniţial cunoscut ca “Ashtar“ a fost furat de la ea, de către xini.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Astarte :
Astarte  este foarte frumoasă, cu părul blond deschis. Cu toate că este înaltă, are o construcţie delicată. Culorile lui Astarte  sunt roşu şi albastru. Uneori apare cu aripi – acestea au dungi roşii şi albastre.

Imagini  cu Zeita Astarte :

 

 

Astarte este foarte importantă în ceea ce privește protejarea, cultivarea și îngrijirea planetei, a speciilor și a mediului. În afară de multe crime pe care le-a comis inamicul, una dintre cele mai importante o reprezintă înjosirea tuturor celorlalte ființe și de a pretinde în mod fals că „oamenii sunt cea mai importantă formă de viață” de pe planetă.

Da, noi oamenii putem fi cea mai inteligentă sau iscusită formă de viață a Pământului, dar cu siguranță nu suntem cea mai puternică din punct de vedere fizic. Tindem să fim de asemenea și cei mai proști dintre toate formele de viață. Prostia noastră nu ne dăunează doar nouă dar și altor ființe. Și de asemenea oamenii nu reprezintă nici cea mai frumoasă formă de viață care trebuie să supraviețuiască singură. Există și alte creaturi pe planetă care încearcă în prezent să avanseze și să supraviețuiască alături de noi.

Am încălcat drepturile multor forme de viață, în special, pentru că am încălcat prima lege de a nu imita paraziții: i-am copiat pe evrei, am copiat mentalitatea lor distructivă și, în consecință, am devenit vestitori ai distrugerii. Cu toate acestea, acest lucru poate fi cu siguranță inversat cu o schimbare a moralității și a deciziilor noastre.

Între timp, „umanitatea”, condusă de evrei, năruie pământul chiar acum. Dogma morală și etica evreiască care susțin că „oamenii sunt superiori” altor forme de viață sau bazate pe credințe superstițioase și nenaturale, ne-a făcut să urâm și să uităm natura. Ce este „păgânismul” decât venerația rurală și naturală? Zeii noștri au ca simboluri specii glorioase de animale, care sunt creaturi înțelepte, frumoase și minunate ale naturii.

Natura se exprimă prin creația sa și, în ceea ce ne privește, suntem o altă creație a naturii. În cazul nostru, a existat un efect din partea Zeilor, dar totuși, toți am provenit din natură și la aceasta ne vom întoarce. Anticii au numit-o „Natură” – „Dumnezeu”. Și în natură, „Dumnezeu”, sau principiul conștiinței, se manifestă.

De la viermi la cei mai frumoși tigri bengali, natura se manifestă. Deși nu toate ființele sunt de cea mai bună natură sau benefică pentru oameni, viața, în general, rămâne sacră și este o datorie sacră a oamenilor să ocrotească natura și să coexistăm cu aceasta cât de mult putem. Există și alte specii care încearcă să-și ducă existența în cosmos, nu doar „noi” oamenii.

Majoritatea frapantă a acestor creaturi nu doar că nu sunt în nici un fel periculoase pentru noi, ci sunt și de ajutor pentru bunăstarea noastră. Peștii, legumele, taurii, lista este nesfârșită. În ceea ce privește partea parazitară, putem trăi fără anumite vietăți, cum ar fi puricii, pentru că astfel de ființe nu ajută natura în nici un fel, iar „evoluția” lor ar însemna doar mai multă suferință pentru multe alte forme de viață. Deci, în acest caz, dacă suntem capabili, trebuie să le reducem la minim dacă este să avem grijă de lume.

Într-o experiență pe care am avut-o cu Astarte în urmă cu câteva luni, a numit Pământul „frumoasa mea grădină” și și-a exprimat disprețul față de modul în care acționăm pe planetă. Ea a menționat, de asemenea, că mulți dintre „liderii” acestei lumi sunt mai degrabă ignoranți, egoiști și neglijenți în ceea ce privește natura și mediul înconjurător, dar că alte consilii fac progrese în implementarea unor programe. Astarte este o forță motivantă și puternică în influențarea consiliilor acestei lumi pentru implementarea politicilor de mediu care vor ajuta Pământul.

Aici nu este vorba despre acțiunile false realizate de eco-războinicii care au nevoie doar de donațiile tale. Situația este mult mai serioasă. Nu este vorba de a face donații către organizații dubioase sau de a utiliza paie biodegradabile. De asemenea, nu este vorba nici despre cumpărarea unei cărți evreiești despre „Schimbările climatice” pe care un evreu a scris-o pentru a obține voturi.

Cu toate acestea, fiecare acțiune mică contează pentru a ajuta Pământul. Asta include reciclarea, utilizarea sticlelor reutilizabile și, în general, să ne îndepărtăm de obiceiurile care distrug planeta. Aceasta este o dimensiune individuală și da, ajută. Poate că nu vei putea face totul perfect, dar dacă oamenilor le-ar păsa mai mult, s-ar face multe progrese.

De exemplu, când am mers să arunc gunoiul așa cum face toată lumea, am văzut mormane uriașe de cutii de carton (și, prin urmare, puteau fi reciclate) aruncate în coșul de gunoi obișnuit. La 3 metri distanță era coșul pentru reciclare. Tâmpitul care le-a aruncat acolo, putea să facă 5 pași și să le arunce în coșul de gunoi corespunzător. Și totuși nu a făcut asta. Acest lucru arată o calitate slabă a ființei umane și, din păcate, există mulți de acest fel.

Oamenii tind să acționeze ca un cancer pentru Pământ. Reproducerea fără remușcări sau grija în ceea ce privește natalitatea reprezintă o altă problemă. Cu toate acestea, potrivit lui Astarte, aceasta nu este problema primară, ci comportamentul guvernului în această privință. Imaginează-ți acest exemplu, dacă lumea ar fi depus la fel de mult efort ca și în cazul covid-ului, în ceea ce privește sursele de energie regenerabile, nepoluante și biodegrabilitatea, nu am fi avansat extraordinar de mult?

Dacă mass-media ar fi bombardat populația în mod constant cu reclame pentru a face ceea ce trebuie sau chiar a recompensa oamenii cu bani de fiecare dată când își aruncau corect gunoiul sau când curățau o plajă de gunoaie, oamenii ar fi încercat să îngrijească planeta, nu să o distrugă.

Evreii și inamicul sunt un mare factor prohibitiv în acest sens, întrucât o mare parte din aceasta se învârte în jurul realităților financiare care cuprind pământul chiar acum. Dar Zeii nu vor întreba ci vor pune în aplicare sistemul după cum consideră a fi potrivit, în ciuda a ceea ce cred unii reptilieni în această privință. La urma urmei, potrivit inamicului, planeta urmează să fie transformată într-o pustietate cibernetică, unde gazul și resturile nucleare sunt tot ceea ce vom putea mirosi. Zeii nu au această viziune pentru omenire.

Astarte a menționat și altceva în întâlnirea super scurtă pe care am avut-o. În ceea ce privește civilizațiile antice, ea mi-a spus să „fiu atent la modul în care toate erau biodegradabile”. Cei mai ne-ecologici zgârie-nori care sunt construiți astăzi vor fi ruine dacă nu vor fi întreținuți în 100-300 de ani. Poate că se vor prăbuși mai repede de 100 de ani. Acestea sunt creații de gunoi pentru o civilizație de gunoi care caută doar ceea ce este temporar.

Unele sunt atât de rele, încât sunt pe cale să se prăbușească, având nevoie de susținere constantă din nou și din nou. Cu toate acestea, ne lăudăm perspicacitatea în crearea clădirilor. Nu suntem deștepți ca specie, iar aroganța evreiască care încearcă să pretindă că suntem atât de avansați, se prăbușește asupra sa.

Între timp egiptenii, mayașii și mulți alții, au construit structuri megalitice, care au durat mai mult de 5000 de ani și cu materiale care nu vor distruge pământul. Biodegradabil nu trebuie să însemne ceva slab. Dimpotrivă, cu o dezvoltare adecvată a tehnologiei, putem merge chiar mai departe în dezvoltarea noastră decât o facem astăzi.

Motivul pentru care am urmat acest traseu în evoluția noastră este că inamicul a oferit soluții greșite bazate pe cunoștințe fragmentate. De exemplu, am descoperit plasticul, dar nu am avut nici o idee ce să facem cu el. Planeta noastră a trebuit să plătească prețul pentru asta. Totuși, astăzi descoperim că există alte modalități de a transporta lucruri și credem că suntem deștepți, dar toți oamenii din civilizațiile antice știau despre acestea. Omul modern nu este inteligent, este mai degrabă prost. Omul modern mai întâi distruge, apoi caută să „corecteze”. Oamenii deștepți încep cu soluții mai bune și mai corecte și, dacă apar erori, acestea sunt ușoare.

Credem că este modern să avem cu noi o geantă de lână în supermarket, dar cu ce au dus oamenii diferite lucruri timp de ani de zile? Cu materiale biodegradabile.

O altă problemă majoră care a copleșit Pământul a fost persecuția minților strălucitoare care ne-ar fi putut salva de o mulțime de nenorociri. Un exemplu aici este Tesla. Dar omenirea a fost forțată în mod colectiv către această soartă, de către inamic, pentru a considera mai importantă menținerea sistemului putred de control evreiesc, decât să se îngrijească de ea însăși. Ramificațiile acestei alegeri sau slăbiciuni apar. Va trebui să rezolvăm aceste probleme rapid. Dar încă există speranță și timp, asta este sigur.

Astarte a adăugat că majoritatea materialelor utilizate de oamenii din trecut au fost pur și simplu biodegradabile. În ceea ce privește tehnologia noastră, totul poate deveni și biodegradabil, dar pur și simplu merge pe o „cale diferită” și acest lucru va dura „mult timp” până când vom fi acolo și vom fi capabili să redirecționăm tehnologia. Dar este în întregime posibil să avem producția de energie și multe altele fără a distruge Pământul.

Cu toate acestea, inamicul vrea să impună istoria într-un astfel de impas, ca planeta noastră să devină o pustietate și ni se impun „soluții” la problemele pe care inamicul le-a cauzat – de exemplu, să inversăm distrugerea ecologică, pentru ca noi să devenim cyborgi, să trebuiască să punem în aplicare un holocaust reptilian pentru a opri oamenii de la a ruina planeta sau pur și simplu să-i forțăm pe unii dintre ai noștri să plece pe altă planetă. Inamicul ne sapă mai întâi groapa și apoi ne oferă o soluție care nu ne va scoate din aceasta, ci ne va ține blocați acolo pentru totdeauna.

Unul dintre motivele pentru care NASA și Elon privesc către planeta Marte, este unul dintre acestea – pentru că sunt conștienți de faptul că timpul nostru pe pământ poate fi limitat dacă insistăm să înaintăm pe căi greșite. Oamenii, deși ne descurcăm mai bine, nu dau multe semne de oprire, iar liderilor mondiali nu le pasă așa cum ar trebui.

Liderii mondiali ar face bine acum să asculte de rațiune și să înceapă să aplice anumite politici, să investească și să facă ceea ce le stă în putere pentru a inversa această tendință monstruoasă care se manifestă. O întrebare pe care ne-o putem pune, dacă toată mass-media, în loc să facă publicitate intensă covid-ului, ar face despre, să zicem, oamenii care fac exerciții fizice sau care recurg la materiale care sunt prietenoase cu mediul? Desigur, ar exista multe efecte pozitive.

Unde se duc toate aceste măști pe care le poartă acum miliarde de persoane din cauza covid-ului? În oceane, pământ și așa mai departe. S-ar putea să fie nevoie de o mie de ani pentru a se dezintegra. De ce? Pentru că promovăm prostia. Instrucțiunile ar trebui să fie clare, pentru a alege doar măștile refolosibile. Dar oricum, a trebuit să grăbim asta, din cauza gripei super ucigașe.

În ceea ce îl privește pe Trump, îi lipsește în mod grav agenda de mediu, în timp ce, politica de stânga a transformat problema într-un fel de circ al extremelor, cum ar fi impunerea veganismului distructiv, de pe urma căruia umanitatea pur și simplu nu poate trăi. Trump are dreptate în privința faptului că nu suntem sub cod roșu, dar greșește foarte mult în faptul că ignoră afirmațiile științifice care arată că, dacă nu acționăm, am putea fi condamnați. Poate că nu vom fi condamnați în 20 de ani, dar vom fi în 60 de ani, deoarece situația rămâne o mare problemă așa cum este. Cu toate acestea, mulți oameni în pozițiile de putere, programează lucruri doar pe durata vieții lor.

Acest lucru cauzează mai multe probleme, deoarece am pierdut și un alt adevăr, care este REINCARNAREA. Lăsând în urmă o planetă distrusă, va trebui să revenim pe o planetă distrusă și nu va exista nicio scăpare din gunoiul pe care omenirea îl creează. Lumea pare mare și imposibil de distrus, dar aceasta este o posibilitate reală dacă insistăm asupra populației excesive pe care o avem și cu aceleași tipare de consum. Și cei responsabili se vor întoarce la un moment dat într-o lume în care responsabilitatea comună a acestei condamnări va fi manifestă.

O altă situație care a apărut în ultimii ani și este mortală, este fabricarea în China a tuturor bunurilor. Acum, nimic nu durează pentru o perioadă lungă de timp. Totul tinde să nu dureze niciodată mult timp și acest lucru a fost făcut astfel încât oamenii să cumpere în continuare lucruri care sunt făcute ieftin.

Acest lucru se datorează faptului că sistemul lumii, din punct de vedere financiar, nu vrea să se redefinească, astfel încât să crească puterea de cumpărare și oamenii să cumpere lucruri mai bune (care ar fi mai costisitoare, dar mai durabile), dar vor ca oamenii cumpere lucruri de rahat ce au o durată scurtă de viață, deoarece majoritatea consumatorilor tind să nu poată cumpăra lucruri de valoare sau de calitate durabilă. Acest lucru este condamnator atunci când este atras de extremitatea sa logică. Trăim astăzi în această extremă.

Oamenii din întreaga lume vor să mănânce carne și nimic nu poate/nu va opri acest lucru. Cu toate acestea, de exemplu, am putea redefini modul în care creștem animalele. Dar politica de stânga și oricine se presupune că are grijă de Pământ, aleg soluții „fanatice” pe care nimeni nu le dorește să le pună în aplicare, iar oamenii le urăsc. Reacția la aceasta este nepăsarea.

Este crucial ca lumea noastră să se îndepărteze de paradigma evreiască a gândirii care ne-a condus în acest loc. Evreii au conceput cea mai înaltă fărădelege împotriva naturii, ideea că Pământul este un spațiu lipsit de sens și că este doar un fel de creație eșuată a fantomei lor mentale de rahat – „dumnezeu”. De acolo, oamenii au început să urmeze acest exemplu și au început să distrugă Pământul.

Modul nostru greșit de a trata Pământul este înrădăcinat în toate credințele pe care evreii le-au injectat în mintea oamenilor ca fundament moral: nihilismul care provine din religiile evreiești nespirituale și nevaloroase care nu țin seama de nimic, convingerea că „trăiești doar o dată”, că Pământul este o masă inutilă care se află într-un univers și mai inutil, că „viața de apoi este singurul lucru care contează” și multe alte convingeri de ură de sine și de lume, cum ar fi că animalele nu contează sau alte lucruri de genul acesta. Urăști viața pe baza programelor inamice și, desigur, vei urî Pământul și tot ceea ce cuprinde.

În cele din urmă, în calitate de sataniști, trebuie să luăm în considerare și să contribuim la îngrijirea Pământului. Lucrul de bază este să nu devenim gunoaie și cancere pentru planetă în ceea ce privește propria noastră persoană. Apoi mai avem familia, prietenii, orașul nostru. În funcție de puterea și responsabilitatea personală a fiecăruia, puteți de exemplu să intrați într-o organizație care este în favoarea planetei sau să faceți voluntariat (puteți să vă faceți prieteni și acolo). Unii dintre voi ar putea ajunge în politică, așa că trebuie să țineți cont și de acest lucru. Alții deja sunt, așa că asigurați-vă că le arătați oamenilor un bun exemplu.

Mesajul de aici este să facem bine când putem. Deoarece scopul satanismului este Magnum Opus (și prin urmare, imortalitatea), trebuie să ne gândim la Pământ ca la un loc unde vom locui (așa cum au instruit Zeii noștri). Nu suntem ca inamicii care vin în această lume ca distrugătoare reptiliene, suntem opusul. Ei sunt niște creaturi condamnate, dar Zeii noștri sunt despre eternitate.

 

– Înaltul Preot Hooded Cobra 666