DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Aripile meditatiei sufletului de En Haradren Amlug

Aici este o meditație simplă, dar eficientă, pe care am venit să o împuternic și să vă întăresc aripile. Această meditație a venit de la mine, dar mi-a fost sugerată de Anubis. Satan și Enlil mi-au sugerat să scriu pentru a le împărtăși.

1. Calmează-ți mintea și intră într-o stare de meditație.

2. Vizualizați-vă aripile și simțiți-le și energia care curge prin ele.

3. Inspirați pentru un număr pe care sunteți confortabil. Pe inhalare, țineți-vă aripile în jos pe spate, aceasta ar trebui să fie poziția lor relaxată și nu provoacă tulpini.

4. Țineți-vă respirația și, pe măsură ce faceți asta, aruncați încet aripile, pur și simplu mișcați-le înainte și înapoi. Faceți acest lucru de 3-5 ori pentru începători.

NOTĂ – Când începeți să lucrați pe aripi, nu vor fi la fel de puternici și, prin urmare, nu se vor mișca la fel de repede. Vă recomandăm să începeți cu aproximativ 3, apoi să vă deplasați până la cât puteți, în timp ce țineți suflarea fără efort. Nu trebuie să țineți mai mult de 10 conturi pentru meditatorii avansați, deoarece nu este necesar să vă mențineți mai mult timp.

5. La expirație, vă întindeți aripile cât mai înalte și mai îndepărtate decât puteți și țineți-o pentru întreaga expirare. În final, lasă-ți aripile să coboare în prima poziție relaxată.

Aceasta este o rundă. Cinci runde sunt ample pentru o ședință. Dacă simțiți o tulpină, fie diminuați rundul, fie clapeta. Nu trebuie să te împingi și să-i superi.

Puteți simți o anumită tensiune în mușchii din spate și după ce faceți acest lucru pentru o vreme, simțiți-i că mișcă energia din jurul vostru.

Mulțumită lui Anubis, lui Enlil și lui Satan pentru îndrumare, ajutor și inspirație de a scrie și crea acest lucru.