DONEAZĂ PENTRU PROMOVAREA ŞI AVANSAREA SATANISMULUI SPIRITUAL
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Adevărul despre Satana și sacrificiul viu al sângelui
Biblioteca lui Satan
6 iunie 2018

Tot ce este inamicul este si face, da vina pe Satana. Acest lucru aduce o mulțime de confuzie și dat toată energia pusă în înșelăciune, creează o distragere puternică. Ascuns în vedere.

În cartea “Copacul sufletelor” de Howard Schwartz, autorul dezvăluie modul în care Satana este împotriva sacrificiului viu al sângelui. Aceasta este chiar în Talmudul lor Sanhedrin 89b, de asemenea Genesa Rabba 56: 4 și alte câteva referințe.

“Satana la Muntele Moria” Aici, Satana încearcă în mod repetat să oprească pe Avraam de la sacrificarea lui Isaac, de mai multe ori.

Pentru pagina actuală, faceți clic pe link-ul de mai jos: 
Satan la Muntele Moria


Ba’al refuză Sacrificiul de sânge:

Scripturile ebraice înregistrează o relatare a unui concurs între preoții Ilie și preoții lui Izabela. Ambele părți au oferit un sacrificiu zeilor lor: Baal nu a reușit să lumineze jertfa adepților lui, în timp ce focul ceresc al Domnului ardea altarul lui Ilie în cenușă, chiar și după ce a fost udat cu apă. Observatorii au urmat apoi instrucțiunile lui Ilie de a ucide preoții lui Ba’al, după care a început să plouă, arătând stăpânirea lui Iahve asupra vremii și îndoieli ucigătoare:

Articol Wikipedia despre Ba’al

Cărțile biblice ale lui Levitic și ale Deuteronomului sunt pline de jertfe de sânge vii și cum să le îndepliniți. Nazaretul este sacrificiul viu al sângelui viu, care este în centrul mesei / serviciului și cultului creștin.

Talmudul este un comentariu rabinic și discuții despre subiectele și povestirile din Torah. Midrash. 63 de volume din el la fel ca o enciclopedie. Deci, doar figura … Având în vedere că două dintre cele cinci cărți ale Torei sunt aproape toate concentrate pe sacrificiile de sânge, iar celelalte trei conțin, de asemenea, un conținut extins referitor la sacrificiile vii în sânge, cât de mult credeți că rabinii de-a lungul veacurilor au umplut Talmud cu asta?

Talmudul este extrem de secret (din motive evidente). Este scris atât în ​​ebraică, cât și în aramaică. În plus, nu există spații între cuvinte și nici vocale. Studiul Talmud trebuie, de obicei, să fie preluat cu ajutorul unui rabin sau al unui echivalent.

Evreii, fiind paraziți, sunt folosiți de magie și ritualuri parazitare.

Satana ne arată cum putem folosi puterea proprie și energia canalului folosind șarpele nostru.

Vreau, de asemenea, să adaug aici cum vrăjitorii evrei abuzează în mod abuziv spiritele, elementele elementare și formează forme de gândire, folosind energiile acestora pentru a-și îndeplini ordinea lor de zi. Parazitism…


Sacrificiul omului în Biblie

“Mă mănânci … Beți-mă” Liturghia creștină și modul în care ea se leagă de uciderea ritualului evreiesc

 

© Copyright 2019, Bucuria Miniștrilor Satanei; 
Biblioteca Congresului Numărul: 12-16457

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *